FitLine® tuotteet & PM-International

fitline pm logo

Mikä on FitLine?

FitLine on maailmanlaajuisesti tunnettu tuoteperhe, jonka alle kuuluu erilaisia ravintolisä- ja kosmetiikkatuotteita. FitLine-tuotteet keräsivät mainetta nopeasti lanseerauksen jälkeen 90-luvulla, ja nykyään ne tunnetaan jo yli 40 maassa ympäri maailmaa. FitLine-tuotteita on myyty jo yli 500 miljoonaa kappaletta ja niiden säännöllisiä käyttäjiä on useita miljoonia.

FitLine-tuotteiden suosion takana ovat ainutlaatuiset, patentoidut valmistus- ja vaikutusmenetelmät, korkealaatuiset raaka-aineet, helppokäyttöisyys ja sekä tuotevalikoiman laajuus.  FitLine-tuotteita myy PM-International AG sekä tämän alla toimivat, itsenäiset jälleenmyyjät. Lue lisää toiminnasta Suomessa.

PM-International – Monikansallinen menestys

PM-Internationalin tarina alkoi, kun saksalainen koneenrakennusalan opiskelija Rolf Sorg harjoitti hieman suoramyyntiä opintojensa ohella. Menestyttyään alalla ja työnantajansa mentyä konkurssiin, hän päätti perustaa oman yrityksensä. Vuonna 1993 Sorg perusti PM-Cosmetics GmbH:n Saksan Limburgerhofissa. Jo vuoden päästä emoyhtiö PM-International AG perustettiin Luxemburgiin.

PM-International AG ei ole pörssissä, vaan se on taloudellisesti riippumaton perheyritys. Yrityksen myynti nousi perustamisen jälkeen tasaisesti vuosien mittaan, ja 100 miljoonan euron liikevaihto saavutettiin vuonna 2009. Nykyään vuosittainen liikevaihto on yli 800 miljoonaa dollaria. Yrityksen omavaraisuusaste on arviolta noin kaksinkertainen verrattuna muihin keskisuuriin saksalaisiin yrityksiin. PM-International onkin yksi Euroopan suurimpia suoramyyntiyrityksiä, joka työllistää suoraan yli 400 henkilöä ja mittavan määrän itsenäisesti tuotteita myyviä jälleenmyyjiä.

Suomessa PM-International on toiminut vuodesta 1996 lähtien. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli n. 16 miljoonaa euroa.

Urheiluyhteistyö

PM-International on useiden suurten eurooppalaisten urheiluliittojen ja muiden järjestöjen virallinen yhteistyökumppani. Näihin kuuluvat muun muassa Saksan jääkiekkoliitto DEB, Saksan hiihtoliitto DSV, itävaltalainen urheilijoita tukeva yhdistys ÖSH ja vuodesta 2019 lähtien myös Suomen urheiluliitto (SUL).

Lue lisää FitLinen urheilusivustolta.

TUOTEVALIKOIMA

FitLine ravintolisät optimaaliseen ravitsemukseen

FitLine-tuoteperheen ytimen muodostavat FitLine-ravintolisät. Nämä tuotteet on suunniteltu tukemaan ihmisten päivittäistä tärkeiden ravintoaineiden saantia, helppokäyttöisessä ja maistuvassa muodossa. Eri tuotteet sisältävät käyttötarkoituksensa mukaisesti eri vitamiineja, hiven- ja kivennäisaineita, rasva- ja aminohappoja sekä esim. suoliston toiminnalle hyödyllisiä bakteerikantoja. vitamiineista hiven- ja kivennäisaineisiin, rasvahappoihin ja vaikka suolistobakteereihin.

FitLine-ravintolisien perusajatuksena on se, että vaikka yksilöiden ruokavaliot ja elintavat eroavat toisistaan, tuotteita käyttävä voi rakentaa itselleen toimivan kokonaisuuden, joka tukee juuri tarpeita.

FitLinen erottaa useimmista muista ravintolisistä niiden patentoidut koostumukset ja käyttötapa. Ravintolisiä myydään yleensä pillereiden tai kapseleiden muodossa. FitLine-lisäravinteet taas ovat pääosin jauheita, jotka sekoitetaan veteen ja nautitaan juoman muodossa paremman imeytyvyyden edesauttamiseksi. Niissäkin tuotteissa, jotka ovat koostumukseltaan öljyjä tai kapseleita, hyödynnetään patentoituja vaikutusmenetelmiä.

Perustuotteet

FitLine-ravintolisien peruspilarin muodostavat ns. Optimaalisen saannin tuotteet. Nämä ovat Activize, Basics ja Restorate. Ns. Optimaalisetin ideana on tarjota kaikista tärkeimmät ravintoaineet muutamassa päivittäiseen käyttöön soveltuvassa tuotteessa.

FitLine Activize sisältää mm. B-ryhmän vitamiineja ja C-vitamiinia. Ainesosat edesauttavat normaalia energia-aineenvaihduntaa. Lisäksi tuote sisältää guaranasta eristettyä kofeiinia ja monet käyttäjät kertovatkin juovansa Activizea nimenomaan aamuisin kahvin sijasta. Maut ovat sitruunaruoho ja stevia.

FitLine Basics sisältää mm. antioksidanttisia C- ja E-vitamiineja, vastustuskyvylle hyödyllistä seleeniä sekä ruoansulatusjärjestelmän toimintaa tukevia entsyymejä, maitohappobakteereja ja kuituja. Maultaan tuote on hyvin vihannesmainen ainesosiensa vuoksi (mm. porkkana ja parsakaali).

FitLine Restorate sisältää useita eri hiven- ja kivennäisaineita sekä D-vitamiinia. Restorate on (kuten nimi vihjaa) elimistön päivän rasituksesta palautumiseen tarkoitettu, iltaisin nautittava tuote. Makuja ovat sitrus ja eksoottiset hedelmät.

PowerCocktail on käytännössä Activizen ja Basicsin yhdistelmä helposti mukana kulkevassa annospussimuodossa.

Painonhallinta

FitLinen painonhallintaan tarkoitettuihin tuotteisiin kuuluvat ProShape All-in-1 -ateriankorvikkeet sekä Herbaslim yrttitee.

ProShape All-in-1 jauheet sekoittuvat maidon kanssa pirtelöksi. Ne toimivat ateriankorvikkeina, eli pirtelön voi nauttia yksittäisen aterian sijasta ja saada silti tärkeimpiä ravintoaineita vähäkalorisessa ja -rasvaisessa muodossa. ProShapet sisältävät mm. runsaasti proteiinia, A-, B-, C-, D- ja E-vitamiineja sekä hivenaineita, kuten sinkkiä, rautaa ja jodia. Pirtelöitä on kuusi eri makua. ProShape White Choco Slim -patukat ovat samalla periaatteella valmistettuja ateriapatukoita, joita on helpompi ottaa mukaan ja nauttia vauhdissa.

HerbaSlim on tarkkaan valittuja ainesosia sisältää yrttitee, joka toimii ikään kuin vihreä tee. Vihreän teen on huomattu edesauttavan painonhallintaa.

Urheilutuotteet

FitLinen urheilutuotteet perustuvat keskittymiseen kahdelle osa-alueelle: kestävyyden kasvattamiseen (pitkät suoritukset) sekä lihasmassan rakentamiseen tarkoitettuihin tuotteisiin. FitLine-tuotteet on suunniteltu sopivaksi sekä harrastus- kuin ammattiurheilijoille.

ProShape® (Amino) on aktiiviseen voimaharjoitteluun tarkoitettu aminohappovalmiste kapseleiden muodossa. Aminohapot ovat proteiinien rakennusosia ja proteiini tärkein yksittäinen ravintoaine lihaskasvun kannalta. Lihasten kehittyminen vaatii kuitenkin luonnollisesti asianmukaista treenaamista. Kapselit nautitaan päivittäin runsaan veden kanssa.

Protein-Ultra on mm. välttämättömiä aminohappoja, kalsiumia ja B-vitamiineja sisältävä FitLine-tuoteperheen proteiinipatukka, joka sopii hyvin välipalaksi voimaharjoittelun yhteydessä.

Power Meal voimaharjoittelun sijaan kestävyyttä vaativiin suorituksiin (tai vähäenergiseen ruokavalioon) tarkoitettu myslipohjainen patukka. Se soveltuu hyvin esimerkiksi pitkälle pyörälenkille tai kiipeilijälle. Power Meal sisältää runsaasti lähes kaikkia vitamiineja ja hivenaineita, hiilihydraattia, proteiinia sekä kuitua.

Fitness-Drink on ns. isotoninen urheilujuoma. Tämä tarkoittaa, että se sisältää harjoittelun aikana hien kautta menetettyjä hiven- ja kivennäisaineita nesteen (veden) lisäksi. Tuotteen ideana on siis tukea jaksamista treenin aikana ja sen jälkeistä palautumisprosessia.

Erikoistuotteet

FitLine erikoistuotteet ovat yksittäiseen, tarkempiin ravintotarpeisiin tarkoitettuja tuotteita, kuten suolistobakteerikantoja sisältävää jogurttia ja näkökyvylle hyödyllistä luteiinia sisältävää öljyä.

Sydän Duo on mm. sydämen normaalia toimintaa edistäviä EPA:ta ja DHA:ta (rasvahappoja) sisältävä valmiste. Tuote on nestemäinen ja maistuu appelsiinilta. Tuotteesta on myös vegaaninen versio.

Omega 3+E on nimensä mukaisesti Omega 3 -rasvahappoja ja E-vitamiinia sisältävä öljymäinen, nesteeseen lisättävä valmiste.

Solunsuoja on antioksidanttinen, immuunijärjestelmän toiminnan tukemiselle tarkoitettu jauhemainen, veteen sekoitettava ravintolisä. Sisältää C-vitamiinia, provitamiini A:ta ja seleeniä.

Q10 Plus on E-vitamiinia ja koentsyymi Q10:tä sisältävä antioksidanttinen, nestemäinen ravintolisä.

FitLine Luteiini on luteiinia, E- ja A-vitamiinia sekä zeaksantiinia sisältävä valmiste, joka on tarkoitettu normaalin näkökyvyn ja silmien hyvinvoinnin tukemiseksi.

Feel Good Jogurtti ja jogurttijuoma ovat itsevalmistettavia, neljää eri hyödyllistä bakteerikantaa ja kuituja sisältäviä jogurtteja. Ainesosat tukevat ruoansulatusjärjestelmän toimintaa. PM-International myy myös näiden valmistukseen tarkoitettuja valmistusastioita.

D-Drink on vihannespohjainen juomajauhe, joka on tarkoitettu maksan toiminnan ja aineenvaihdunnan tukemiseksi. Tuotetta nautitaan vain 14 päivän kuureissa, ei yhtäjaksoisesti. Tuote sisältää useita eri hivenaineita, kuitua, proteiinia ja hiilihydraatteja.

FitLine Isoflavon on D-vitamiinia ja isoflavoneita sisältävä nestemäinen valmiste.

Basen Plus on Restoraten kanssa käytettäväksi tarkoitettu ravintolisäjauhe, joka sisältää natriumia, kaliumia, kalsiumia ja magnesiumia.

FitLine Beauty on kauneutta sisältä päin hoitava ravintolisäjauhe, joka sisältää ihon, kynsien ja hiusten hyvinvointia tukevia ainesosia, kuten C-vitamiinia, mineraaleja sekä kollageenipeptidejä.

Kosmetiikka & FitLine Med

FitLine-tuoteperheen kosmetiikkatuotteet (FitLine skin) ja hoitotuotteet (FitLine med) ovat viimeinen varsinainen tuoteryhmä. Näihin kuuluu niin puhtaasti kauneudenhoitoon kuin esim. nivelkipujen vähentämiseen tarkoitettuja tuotteita. Kosmetiikkatuotteet ovat kaikki dermatologisesti, itsenäisten toimijoiden toimesta testattuja.

Young Care -tuotteet (puhdistusvaahto, kasvovoide, kuorintanaamio) ovat nimenomaan nuorekkaan ihon kauneuden ja elinvoimaisuuden ylläpitämiseen tarkoitettuja erikoistuotteita.

Hydrating Shot-Mask on ikääntymisen merkkien vähentämiseen tarkoitettu, mm. Edelweiss-kasvin kantasoluja sisältävä kosteuttava kasvonaamio.

Anti-aging tuotteet sisältävät silmänympärys-, päivä- ja yövoiteen, 12h-aktiiviseerumin, Ultimate Young kohotuseliksiirin ja 4ever 24-h kasvohoitovoiteen. Anti-aging tuotteet ovat luontaisesti suunniteltu kasvonalueen ihon ikääntymisen merkkien, kuten ryppyjen ja juonteiden, vähentämiseen sekä ihon kimmoisuuden, hehkuvuuden ja elinvoimaisuuden lisäämiseen.

FitLine skin kasvovesi on virkistävä ja kirkastava kaikille ihotyypeille sopiva tuote.

FitLine skin puhdistusemulsio on maitoa ja erityistä geeliä yhdistävä kaikille ihotyypeille sopiva tuote.

FitLine Men 2-in-1 suihkugeeli ja parranajovoide ovat nimenomaan miesten tarpeisiin suunniteltuja, raikastavia ja viilentäviä, säilöntäaineettomia hoitotuotteita.

FitLine Hair+ setti sisältää sisäisesti vaikuttavan ravintolisän, sekä hiuspohjalle levitettävän hoitoaineen. Nämä on tarkoitettu tukemaan hiusten hyvinvointia, runsautta ja elinvoimaisuutta synergistisen ravintoaineiden ja muiden ainesosien kautta.

FitLine Cell -voide on ihon tasoittamiseen ja silentämiseen tarkoitettu voide. Cell-kapselit ovat konjugoitua linolihappoa, C-vitamiinia ja L-karnitiinia sisältävä kapselimuotoinen ravintolisä.

FitLine med Q10 käsi-, vartalo-, kasvo- ja ärtyneen ihon hoitovoide ovat mm. Q10:tä sisältäviä, kunkin ihon alueen elinvoimaisuuden ja hyvinvoinnin tukemiseen tarkoitettuja erikoistuotteita.

FitLine med Clear skin on säilöntäaineeton ja hajusteeton hoitovoide, joka auttaa vähentämään punoitusta, kovettunutta ihoa ja epäpuhtauksia. Sisältää mm. hopeaa, rosmariinia ja ureaa.

FitLine med After Sun on säilöntäaineeton ja emulgointiaineeton, kasvisperäinen, jäähdyttävä geeli, joka sisältää mm. pantenolia ja betaiinia.

FitLine med Hammasgeeli hampaiden ja ienten hyvinvointia tukeva, E-vitamiinia, ksylitolia ja Q10:tä sisältävä geeli, jota hierotaan hampaisiin hammaspesu jälkeen.

Nivelkunto on luuston ja rustojen hyvinvointia, sekä näiden kautta nivelten toiminnan tukemiseksi tarkoitettu ravintolisäjauhe. Aktiivigeeli on parhaiten Nivelkunnon kanssa yhteiskäytössä toimiva, verenkiertoa stimuloiva ja ihoa viilentävä voide.

Pitkälle kehitettyä laatua

FitLine-tuotteet valmistetaan Saksassa, tuotekehitykseen ja valmistukseen liittyviä turvallisuus-, puhtaus- ja luotettavuus GMP-standardeja (Good Manufacturing Practice) noudattaen. Tämän lisäksi PM-International on ollut yhteistyössä Luxemburgin tiede- ja teknologiainstituutin kanssa vuodesta 2016 tuotteidensa kehittämisessä.

PM-International tekee yhteistyötä myös TÜV SÜD ELAB:n kanssa. TÜV SÜD ELAB on riippumaton laboratoriotutkimuksia tekevä yritys, jolla on paljon kokemusta elintarvike- ja ympäristöaloilla. ELAB testaa säännöllisesti kaikkia FitLine-tuotteita, jotta PM-International voisi kehittää niitä edelleen.

Tuotteet testataan myös dopingaineiden varalta. Koska FitLinen kohdalla dopingriski on minimoitu, tuoteperhe on lisätty ns. Kölnin listalle. Muun maussa tästä syystä FitLine-sarja on ollut suosittu myös huippu-urheilijoiden joukossa.

Hyväntekeväisyys

PM-International on ollut vuosia yhteistyössä World Visionin kanssa. Jokaisesta myydystä tuotteesta menee osa suoraan World Visionin toimintaan. PM-International on rakentanut tällä tavalla kummilapsisopimuksia yli 1800:lle kummilapselle puolilla maailmaa.

World Vision on maailman suurin kummilapsijärjestö. Organisaatio on keskittynyt varsinkin puhtaan veden, koulutuksen, terveydenhoidon ja taloudellisen tuen antamiseen apua tarvitseville, vähäosaisille lapsille.

Miten aloittaa FitLinen kanssa?

FitLine-tuotteita voi ostaa suoraan PM-Internationalilta, tukusta tai verkosta, ja jälleenmyyjiltä. Jälleenmyyjät ovat itsenäisiä toimijoita, jotka muodostavat omat asiakassuhteensa. Kyseessä on ns. suoramyyntijärjestelmä, jossa jälleenmyyjä pyrkii kartuttamaan omaa asiakaskuntaansa. Menestymällä myyjä voi alkaa myös ansaitsemaan erilaisia etuja, työsuhdeautosta kutsuihin vuosittaisiin PM-Internationalin tapahtumiin.

Tuotteita voi tietenkin ostaa vain itselleen. FitLinen edustaja voi auttaa sopivan tuotepaketin määrittämisessä, mutta helpoin tapa aloittaa on kokeilla ns. Optimaalisettiä (Activize, Restorate, Basics) kuukauden, parin ajan. Nämä kolme tuotetta muodostavat FitLinen ytimen.

Tutustu asiaan tarkemmin PM-Internationalin verkkosivuilla tai kysy lisää jälleenmyyjältä.

 

PM-INTERNATIONAL FINLAND OY

1083752-5

Tukku/toimisto

Porttikaari 1, 01200 Vantaa

Puh. +358 9 755 2360

Fax +358 9 7552 3666

https://pm-suomi.fi/

Sähköposti: [email protected]

Puhelinpalvelu arkisin 9.00 – 17.00

PM-Shop arkisin 12:00 – 17:00

Noutopiste suurille tilauksille arkisin 10:00 – 16:00

Verkkosivut/verkkokauppa avoinna 24/7

Vinkkaa muille!