Lakiasiaintoimisto Mäkihannu – Asiakaslähtöistä asiantuntemusta

lakiasiantoimisto mäkihannu logo

Lakiasiaintoimisto Mäkihannu Oy on yritys- ja henkilöasiakkaita palveleva, laajan lakiosaamisen omaava ja pääosin Tampereen seudulla toimiva lakitoimisto. Vaikka varsinaiset toimistot sijaitsevat Kangasalalla, Orivedessä ja Kolarissa, palveluita tarjotaan asiakkaille ympäri Suomea kuntarajoista riippumatta.

Lakimies tai juristi on lakiasioiden ammattilainen, jonka tehtävä on auttaa asiakastaan erilaisten haasteiden edessä, oli kyse sitten jostain arkipäiväisestä tapahtumasta tai hankalan juridisen ongelmatilanteen selvittämisestä. Lakimies voi mm. auttaa sopimusten tai testamenttien laatimisessa, perinnön jakamisessa, riitojen selvittelyssä tai vaikka yrityksen toiminnan laillisuuden varmistamisessa. Lisäksi lakimies voi edustaa asiakastaan erilaisissa tilanteissa, rajoitetusti myös oikeudessa.

Lakiasiaintoimisto Mäkihannu tarjoaa kaikkia perinteisiä lakimiehen palveluita, mutta erityisosaamista löytyy etenkin näiltä juridiikan osa-alueilta:

  • Riita- ja rikosasiat
  • Yrityskaupat
  • Hallintoriidat
  • Työsuhdeasiat
  • Vahingonkorvaukset
  • Sopimusasiat
  • Asuntojen ja kiinteistöjen kaupat
  • Ajoneuvojen kaupat

Lakiasiaintoimisto Mäkihannu Oy perustettiin vuonna 2009. Perustaja, varatuomari Arto Mäkihannu on toiminut juridiikassa yli 25 vuotta, myös Helsingin hovioikeuden viskaalina vuosina 1983-2000. Nykyään toimistossa on kolme vakituista työntekijää, jotka työskentelevät yhtenä, dynaamisena ryhmänä.

Toimiston toiminnan kulmakiviä ovat kokemus, ammattitaito ja ehdoton luottamus. Näiden lisäksi asiakkaan kuunteleminen ja asiakaslähtöisyys yleisesti ovat edellytyksiä onnistuneen jutun kannalta.

Parhaiten yhteyden lakitoimistoon saa arkisin soittamalla tai sähköpostitse. Alkuneuvottelut ovat maksuttomia. Näiden aikana kartoitetaan tilanteen haasteellisuus ja annetaan arvio asian haastavuudesta ja kustannuksista.

 

LAKIASIAINTOIMISTO MÄKIHANNU OY

Y-tunnus: 2298682-7

Toimisto

Toivontie 2, 36200 Kangasala

Puh. (03) 377 4862

Fax (03) 377 4863

Varatuomari Arto Mäkihannu

Sähköposti: [email protected]

Puh. 040 063 0683

Santeri Mäkihannu

[email protected]

040 757 9366

Vinkkaa muille!