Riisula myy asuntoja Tuusulassa

Riisula yhtiöt (Riisula Oy, Riisula-rakennus Oy) on pääosin Tuusulan seudulla toimiva uudisrakentamiseen sekä kiinteistöjen hallintaan, huoltoon, vuokraamiseen ja myymiseen erikoistunut perheyritys. Yritys on vuosien aikana rakennuttanut parikymmentä kohdetta ympäri Tuusulaa, niin kerros-, rivi- ja paritaloja kuin liiketiloja.

päävartio

Mallinoskuva: As Oy Päävartio, Kaartilaisenpolku 4

Tällä hetkellä myytäviä asuntoja on päälle 50 kappaletta Hyrylässä, Kaartilaisenpolulle valmistuvassa As Oy Tuusulan Päävartiossa. Päävartiossa myynnissä olevissa asunnoissa on niin yksiöitä, kaksioita, kolmioita kuin neliöitä, neliöt kolmestakymmenestä päälle sataan. Päävartio sijaitsee aivan keskustassa, tärkeiden palveluiden, kulttuurikohteiden ja liikenneyhteyksien tuntumassa. Valoisan ja modernin rakennuksen on suunnitellut ansioitunut Aihio Arkkitehdit Oy. Taloon sisältyy myös Päävartion asunnot valmistuvat näillä näkymin ensi talvena.

Riisula Oy:n tarina alkoi Tuusulassa 1987 kun paikalliset viisi Sjöblomin veljestä perustivat Seepsula Oy maanrakennusyhtiön. Toiminnan laajentuessa talonrakennuspuoli eriytyi Riisula-nimen alle ja yhtiössä toteutettiin 1990-luvulla sukupolvenvaihdos.

Nykyisin yhä Sjöblomien johtama Riisula Oy toimii kiinteistönkehittämis ja -vuokraus alalla ja Riisula-rakennus Oy rakentaa, myy ja vuokraa asuntoja, teollisuushalleja ja liiketiloja. Riisula on kasvanut voittoisasti vuosi vuodelta ja oli myös Tuusulan vuoden yritys vuonna 2015. Yrityksellä on myös täysi AAA luottoluokitus ja Tilaajavastuun Luotettava kumppani -merkintä.

RIISULA OY
1895230-9

RIISULA-RAKENNUS OY
2106018-4

Myyntitoimisto
Autoasemankatu 1, 04300 Tuusula
Ma-to klo 10-15 tai sopimuksen mukaan
[email protected]

Toimisto
Isonkivenkuja 2P, 04300 Tuusula
puh. 010 524 0891
[email protected]

Vinkkaa muille!